А би било хубаво…Напоследък започнах отново да спортувам. Нищо особено – 2-3 пъти в седмицата на фитнес, и 2-3 пъти в седмицата задъхано търчане в парка пред вкъщи, последвано от измъчено хриптене. Обаче е много приятно! Не толкова по време на мъчителните и непривични за мен физически усилия, колкото след това, когато има едно приятно, блажено чувство на умора и изпълнен дълг (към самия мен).

Обаче заради тези издевателства над собствения ми epic мързел се налага да се лишавам от следработната си бира 2-3 пъти седмично (за да ходя на фитнес), и да се лишавам от час и половина заслужен сън 2-3 пъти седмично (за да тичам в парка).

И все пак, приятно е.

А би било хубаво да мога да отделя едни 2 часа в обедната почивка и да ходя в някой близък фитнес. Ама 2 часа са малко много за обедна почивка, а по-малко време просто няма да стигне. Все пак трябва да успея да набутам разходката до залата, поне час тежко дишане, съпроводено с втренчен, съсредоточен поглед (тип „запек”), един бърз душ (а моите никога не са бързи!), връщането до офиса, и може би даже нещо за гризане в крачка (за да спестя време).

И така. Засега продължавам с ранното ставане и спорадичното безбирие, а в обедната си стоя в офиса и наваксвам закъснението след сутрешния джогинг и по-ранното излизане преди вечерния фитнес.

Но поне се движа! :)

Коментирай в мрежата

comments

Powered by Facebook Comments

Етикети: , , , , , ,

{ 411 коментара за четене ... моля публикувай следващия! }

 1. Ако сте голяма фирма може дали не може да се измили локален фитне :) . От това печели цялата фирма … здравите и тонизирани служители са по-работоспособни.

 2. А за тренировките след работа какво мислиш? Ние почти един цял отдел тренираме заедно Crossfit, а другият отдел ходят заедно на Fitness, хем разтоварващо, хем в неформална обстановка си казваме и някой друга истина ;)

 3. На мен фитнесът ми е след работа, само тичкането ми е сутрин. За момента е единственият ми вариант :)

 4. Плуване му е майката … няма потене, скапване на стави и както казва един познат треньор по плуване – това е единствения спорт, който можеш да практикуваш легнал ;-)

  Ако плуваш, респ. дишаш правилно резултатът е като след медитация – олекнал и с изпразнена от глупости глава.

  • На мен плуването ми звучи много добре, особено сега като започва да става топло :)

 5. Знам, инструкторът ми постоянно ми се кара, че не искам да плувам…

  Обаче не харесвам басейни – то като супа от хора! Неприятно ми е и малко ме е гнус… А на всичкото отгоре, не искам да се показвам никъде без поне един кат дрехи, твърде съм self-conscious. Единствено за плажа правя изключение, и то на рехаво-населени плажове, където просто лягам и се правя на невидим.

 6. Предлагам каране на колело в обедната почивка – 1 час е напълно достатъчен :)

 7. Това с карането на колело в обедната е като фитнеса в обедната – отново ще трябва да се изкъпя. Просто не ми е опция.

{ 0 пингс/тракс }

 1. Николай
 1. Здравко
 1. muiiio
 1. Karasha
 1. muiiio
 1. Lukche
 1. Lukche
 1. muiiio