Lorem IpsumLorem Ipsum

Няколко съвета да замените стандартния Lorem Ipsum пасаж:

1) Лорем Ипсум и Бончо Генчев от Ипсуич правят този текст четим, но абсолютно неразбираем за обикновения потребител. Многократно се е случвало да получаваме сигнали от Съюза на професионалните рефери на Острова, че Генчев все по-настоятелно измества Лорем ипсум от примерните текстове при тестване.

2) Лорем Ипсум долор не е такси за един долар. В противен случай шофьорът ще ви измами, така че пазете портмонетата си. Има данни за 428 ограбени баби, 27 девойки – старша възраст и неизвестен брой господа със зеленикави каскети. Тарифните планове за тестове остават непроменени, но внимавайте много с таксата за престой.

3) Лорем, Лора и Лари са риторични фигури и нямат нищо общо със здравия разум. Измислени са, за да ви подвеждат при четенето на определени материали и по този начин да поглъщате по-голям обем съдържание, без дори да сте го поискали. Подозират ги още в превземане на танкер до Поморие и отвличане на цялата популация кредитни инспектори в старозагорско. Но това са само слухове.

И в заключение…

Всички Лорем Ипсум генератори в интернет са агрегати с огромна консумация на енергия. Ако се намали използването на примерни текстове, има огромна верояртност потребителите да започнат да четат реално съдържание.

Коментирай в мрежата

comments

Powered by Facebook Comments

Етикети:

{ Коментарната рубрика приключи! }